ESKİ BAŞKANDAN TAŞ OCAĞI DİRENİŞİNE DESTEK

ESKİ BAŞKANDAN TAŞ OCAĞI DİRENİŞİNE DESTEK -CUMHURBAŞKANININ KOMÜNİSTLER SOLCULAR GELİYOR DEDİĞİ İŞKENCEDERE VADİSİNDEKİ TAŞ OCAĞINA MHP ESKİ RİZE İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ DESTEK VERDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İyidere Lojistik Liman inşaatına..

ESKİ BAŞKANDAN TAŞ OCAĞI DİRENİŞİNE DESTEK
Son Güncelleme: Bu Haber 734 views Whatsapp

ESKİ BAŞKANDAN TAŞ OCAĞI DİRENİŞİNE DESTEK

-CUMHURBAŞKANININ KOMÜNİSTLER SOLCULAR GELİYOR DEDİĞİ İŞKENCEDERE VADİSİNDEKİ TAŞ OCAĞINA MHP ESKİ RİZE İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ DESTEK VERDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İyidere Lojistik Liman inşaatına deniz dolgusunda kullanılmak için taş alınmak istenen İkizdere İşkence dere Vadisinde taş ocağı yapılmasını istemeyen köylülerin 138 gündür tepkileri devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İkizdere’de Güneyce Tüneli açılışında sarf ettiği taş ocağını Komünistler, solcular destek veriyor açıklaması köylülerin tepkisine sebep oldu. Biz köylüyüz Cumhurbaşkanının söylediği gibi komünist ve solcu değiliz. Taş ocağı yapılarak doğamızın bozulmasını istemiyoruz diye tepki gösterenlere MHP Rize eski İl Başkanı Zeki Mayi’de destek verdi. MHP’li başkandan komünist olmayacağına göre bizde komünist değiliz diyen tepki gösterenlerden Murat Baş’ burada hakkımıza arıyoruz. Taş Ocağı Vadimizin sona ermesidir. Sn. Erdoğan hangi hakla bize Komünist ve solcu diyor. Ben ömrümde komünist solcu olmadım ama buradayım ve taş ocağı istemiyorum, eski Rize İl Başkanımızın bu desteği bize moral vermiştir. Başkanımız ziyaretimize kendilerine destekleri için çok teşekkür ederiz. Görüldüğü gibi sadece solcu kişilerden oluşmuyoruz ’dedi.

Rize MHP eski İl Başkanı Zeki Mayi ise haklı tepkinize destek için buradayım. Kırıp yıkmadan haklı toplumsal tepkiniz kayda değerdir. Nisan ayından bu yana tepkinizi bırakmadan devam ettirerek sesinizi dünyaya duyurdunuz’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.