-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN İNSAN ODAKLI ÇALIŞMA

-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN İNSAN ODAKLI ÇALIŞMA İSMET KÖSOĞLU DİYADİN-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, ilçede faaliyet gösteren Diyadin Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi ve Simya Özel Eğitim, Rehabilitasyon..

-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN İNSAN ODAKLI ÇALIŞMA
Son Güncelleme: Bu Haber 464 views Whatsapp

-EFSANE KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN İNSAN ODAKLI ÇALIŞMA

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, ilçede faaliyet gösteren Diyadin Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi ve Simya Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Makamında oturmayan Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, ilçede faaliyet gösteren Diyadin Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezi ve Simya Özel Eğitim, Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek, öğretmenler, çocuklar ve çocukların aileleri ile bir araya geldi. Öğretmenlerden yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rehabilitasyon merkezlerdeki çocukların sevgi gösterilerine samimiyetle karşılık vererek onlarla yakından ilgilenen Balcı, çocuklarla tek tek sohbet ederek çeşitli hediyeler dağıttı.

Ziyaret sırasında görevli Öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Alper Balcı, kurum öğretmenlerinin, Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışması gerektiğini, bu sayede özel çocukların hayata, topluma daha faydalı olacaklarını söyledi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.