-ÇORUH EDAŞ ALTYAPIYI DEĞİŞTİRDİ

-ÇORUH EDAŞ ALTYAPIYI DEĞİŞTİRDİ -İKİZDEREDE YÜRÜYÜŞ YOLU AYDINLATILDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Çoruh EDAŞ İkizdere’de altyapı çalışmasına devam ediyor. Köylere giden Orta Gerilim hatları yeraltına indirildi. İkizdere merkez Çarşı Mahallesinde vatandaşlarını yürüyüş..

-ÇORUH EDAŞ ALTYAPIYI DEĞİŞTİRDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 370 views Whatsapp

-ÇORUH EDAŞ ALTYAPIYI DEĞİŞTİRDİ

-İKİZDEREDE YÜRÜYÜŞ YOLU AYDINLATILDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Çoruh EDAŞ İkizdere’de altyapı çalışmasına devam ediyor. Köylere giden Orta Gerilim hatları yeraltına indirildi.

İkizdere merkez Çarşı Mahallesinde vatandaşlarını yürüyüş olarak kullandıkları yolda sokak aydınlatma çalışması yapan Çoruh EDAŞ’ın hizmeti memnunlukla karşılandı. İkizdere merkez köyler grubu Ilıca köyü Cimil grubu Orta Gerilim hattının yeraltı çalışması da tamamlandı. Kazasız hizmetlerin tamamlanmasına teşekkür eden vatandaşlar ’çalışma ile hat yeraltına kapalı alana indirilerek çirkin görüntü giderildi. Ayrıca yaya yürüyüş yolumuz ilk kez sokak lambalarıyla aydınlatıldı. Teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun. İlgi yardım ve destekleri olan herkese teşekkür ederiz ’dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.