ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Bey’e ve Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç Bey’e başarılar dilerim

Yusuf Ziya Alim ÇAYKUR’un her kademesinde çalışmıştır. 1992-94 yılları arası işçi olarak çalıştığı kurumda 1994 yılından itibaren memur, Şef, Kısım Müdürü, Şube Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür..

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Bey’e ve Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç Bey’e başarılar dilerim
Son Güncelleme: Bu Haber 328 views Whatsapp

Yusuf Ziya Alim ÇAYKUR’un her kademesinde çalışmıştır. 1992-94 yılları arası işçi olarak çalıştığı kurumda 1994 yılından itibaren memur, Şef, Kısım Müdürü, Şube Müdürü, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Genel Müdür Vekilliği ardından gün itibarıyla asaletinin verilmesiyle ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’ne asaleten atanmış olması çok yerinde olmakla birlikte gecikmiş bir karardır.

Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Rize Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Genç’ın atanmasından dolayı ayrıca sevinç duyduk. Gerek Çaykur’da gerekse Ziraat Mühendisi olarak Rize üzerine çalışan kafa yoran ayrıca iyi bir fotoğraf sanatçısı olan Murat Genç’in yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Bey’e ve Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç Bey’e başarılar dilerim.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş