BURSA YOLCULUĞUMUZDAN NOSTALJİLER

BURSA YOLCULUĞUMUZDAN NOSTALJİLER Rize ve Trabzon TFSKD Bursa yolculuğumuz esnasında konuk olduğumuz müesseselerde bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen güler yüzlü hizmetleriyle bizleri karşılayan, Osmanlı dinlenme tesislerine ve Baktat alışveriş ve..

BURSA YOLCULUĞUMUZDAN NOSTALJİLER
Son Güncelleme: Bu Haber 649 views Whatsapp

BURSA YOLCULUĞUMUZDAN NOSTALJİLER

Rize ve Trabzon TFSKD Bursa yolculuğumuz esnasında konuk olduğumuz müesseselerde bizlere ilgi ve alakalarını esirgemeyen güler yüzlü hizmetleriyle bizleri karşılayan, Osmanlı dinlenme tesislerine ve Baktat alışveriş ve dinlenme tesislerine teşekkürlerimizi sunarız.

Trabzon TFSKD öncülüğünde seyahatimiz esnasında Osmanlı dinlenme tesislerine ve Baktat alışveriş ve dinlenme tesislerinde mola verdik.  Güler yüzlü personeli ve işletme sahiplerinin ilgi ve alakaları çok güzeldi. mekanlarına uğradığımız için de son derece memnun olduklarını söylediler. Bizlerde Karadeniz bölge temsilcileri Başta Turgay Kurt ve Mehmet ali Bıyıklı, beraberindekilerle güzel bir seyahatimiz oldu.

Bizleri Bursa’ya getiren ve dönüşümüzde Trabzon’a ulaştıran şoför arkadaşlarımızı da teşekkürlerimi sunarız

Bu anıyı tarihe not düşerek nostaljiler arasına katmak istedik.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş