BİZ ÇAYKUR RİZESPOR’U ZAMANA TAŞIMAYA GELİYORUZ

Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Adayı Armatör Tahir KIRAN; BİZ ÇAYKUR RİZESPOR’U ZAMANA TAŞIMAYA GELİYORUZ Çaykur Rizespor’da, 19-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kongre’de Ç.Rizespor’a Başkanlık adaylığını açıklayan, Rize-Derepazar’lı Armatör Tahir..

BİZ ÇAYKUR RİZESPOR’U ZAMANA TAŞIMAYA GELİYORUZ
Son Güncelleme: Bu Haber 517 views Whatsapp

Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Adayı Armatör Tahir KIRAN;

BİZ ÇAYKUR RİZESPOR’U ZAMANA TAŞIMAYA GELİYORUZ

Çaykur Rizespor’da, 19-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kongre’de Ç.Rizespor’a Başkanlık adaylığını açıklayan, Rize-Derepazar’lı Armatör Tahir KIRAN, Rize Ricosta Otel’de düzenlemiş olduğu kahvaltılı basın toplantısında seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Çiçeği burnunda Başkan adayı Kıran’a, Rize’de ve Trabzon’da görev yapan yazılı ve görsel medya mensupları yoğun ilgi gösterdiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rizeli tanınmış iş adamı Tahir KIRAN; “Son yıllarda sürekli olarak hemşerilerimden, Ç. Rizespor taraftarlarından ve de camiamızdan, Ç.Rizespor Başkanı olmam konusunda büyük bir talep görmekteyim. Bu gerçekten çok onur ve gurur verici. Ç.Rizespor Başkanlığı, her Rizelinin gurur duyacağı, gönülden isteyeceği şerefli bir makamdır. Bugüne kadar maddi manevi hiçbir desteği esirgemediğim, memleketimin medarı iftiharı Rizespor’a henüz zamanı gelmediği için başkan olmayı düşünmediğimi iki kez basın açıklaması yaparak duyurmama rağmen, bu teveccüh her geçen gün artarak devam etti. Rize ile adım öylesine özdeşleşmiş durumda ki, bu ısrarlı teveccüh karşısında ben de Rizespor’a hizmet borcum olduğunu ve artık zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle İnşallah genel kurul teveccüh gösterip bu şanlı görevi bize verirse çözüm üretebilecek güçlü bir kadro ile başarılı yıllar için geliyoruz. Rizespor için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın. Bu camianın menfaatlerini ön planda tutmak ve geleceğini inşa etmek amacıyla yola çıktık. Rizespor’u sadece Rize iline sıkışıp kalmaktan kurtaracağız ve bu büyük camiayı zamana taşıyacağız. Sadece Rize’de değil tüm dünyada yaşayan Rizeli hemşerilerimin de büyük desteğini alarak köklü bir değişim ve yenilikçi bir anlayış için çıktığımız bu yolda, hem saha içinde hem saha dışında muvaffak olarak Ç.Rizespor’u zamana taşıyacağımıza kalben inanıyorum. Hemşerilerimden bir iki yıl sabır istiyorum. Artık bundan sonra Ç.Rizespor takımımız asansör takım durumunda olmayacak. Ligdeki bütün takımlar ekonomik acıdan batmış durumdadır. Rizespor bir tık daha iyi durumdadır. Ç.Rizespor Batı Karadeniz’den, Doğu Karadeniz’e kadar tüm Karadeniz belgesinde konuşulan ve bu bölge illerimizin takımlarıyla diyalog, dostluk, dayanışma ve kardeşlik içerisinde olacağız. Farklı zamanlarda bir araya geleceğiz. Türkiye’nin en çok konuşulan başarılı kulübü olmak için kurumsal kimliği oluşmuş bir kulüp olacağız. Bilhassa komşumuz kardeş şehrimiz Trabzonspor camiasıyla dayanışma içinde olacağız. Biz diyoruz ki, Trabzonsuz bir Rize, Rizesiz bir Trabzon olmaz.” şeklinde konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.