AHMET MESUT YILMAZ HAVAALANI RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK

AHMET MESUT YILMAZ HAVAALANI RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK Rize’de yapımı devam eden havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi konusu Rize gündeminde sıcaklığını korumaya ve bu konuda destekleyici açıklamalarda..

AHMET MESUT YILMAZ HAVAALANI  RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK
Son Güncelleme: Bu Haber 258 views Whatsapp

AHMET MESUT YILMAZ HAVAALANI

RİZELİLERİN VEFASININ SEMBOLU OLACAK

Rize’de yapımı devam eden havaalanına Merhum Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin verilmesi konusu Rize gündeminde sıcaklığını korumaya ve bu konuda destekleyici açıklamalarda gelmeye devam ediyor Bölgemize dair tespitleriyle bilinen Gazeteci Yazar Aytekin Akay, alanında başarılarıyla Rize ilinin guru olan Op. Dr. Mahmut Akyıldız, Bulunduğu her platforma Rizelilerin yanında olan Jeoloji Mühendisi Kenan Bıyık, Renkli kişilisiyle Rizelilerin sevgisini kazanmış olan Rizespor Eski Başkanı İş Adamı Ali Baba Çillioğlu hazırladıkları görüntülü mesajlarıyla Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin havaalanına çok yakışacağı ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu vefayı yerine getireceğine inandıkları yönünde oldu. Ayrıca bu bağlamda ilk açıklamayı yağan ortaya görüş koyan Rize Belediyesi Eski Başkanı RİMER Başkanı Bülent Koç’u rahmetle anıyoruz.

F.Sultan Kar

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş