RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE…

RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE… WhatsApp Image 2021-07-13 at 23.15.24.jpeg 816 KB  RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE…. RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE… 14 Temmuz tarihinde ilimizde yaşanan yoğun yağışların ardından ilçelerimiz, beldelerimiz..

RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE…
Son Güncelleme: Bu Haber 917 views Whatsapp
RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE…
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
WhatsApp Image 2021-07-13 at 23.15.24.jpeg
816 KB
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
Ek küçük resmi
RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE….

RİZE BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE…

14 Temmuz tarihinde ilimizde yaşanan yoğun yağışların ardından ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde oluşan heyelanlar sonucu ulaşıma kapanan yoların yeniden ulaşıma açılması için Rize Belediyesi makine parkında bulunan iş makineleri afet bölgelerinde çalışmalarını aralıksız yürütüyor.

Güneysu, Çayeli ve Pazar ilçelerimizin yanı sıra Madenli, Büyükköy, Muradiye beldelerimizde yaşanan afetin ardından heyelan bölgelerine intikal eden Rize Belediyesine ait iş makineleri yaraların kısa sürede sarılması için gayretli bir çalışma içerisine girdi. Zor şartlar altında yürütülen çalışmalar çerçevesinde ekipler, Güneysu merkez, Zavendik, Yiğitler köyü, Şahinler, Ambarlık, Çayeli Aşıklar köyü, Şirinköy, Büyükköy, Ortaköy, Musadağı, Madenli Beldesi, Pazar Hemşin ve Derinsu bölgelerinde yol açma çalışmalarına katılarak yolların yeniden ulaşıma açılması için yoğun çaba gösteriyor.

DİĞER YANDAN TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

Yol açma çalışmalarının yanı sıra balçıkla dolan alanlarda da çalışmalar yürüten Rize Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan araçlarla yıkama çalışmalarını sürdürerek kısa sürede normale dönülmesi için mücadele veriyor. Ayrıca çalışmalar kapsamında bölgelerde sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmaları da devam ediyor.

Yaşanan afetin hemen ardından kısa sürede bölgeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize Milletvekilleri ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de yakından takip ettiği süreçte, devletimizin tüm imkanlarının seferber olmasıyla ortaya konulan mücadele sonucu bir yandan kapalı olan yollar ulaşıma yeniden açılırken diğer yandan yaşanan afetin yaraları sarılmaya çalışılıyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş